Pendrive kamerák

Pendrive kamerák

Mini USB Flash tárolós kém kamera

2015. április 15. - Vincze Beatrix

Ez a pendrive kamera első ránézésre úgy néz ki, mint egy hagyományos USB flash tároló, de ez a kis készülék, ettől sokkal több! Azon kívül, hogy képes tárolni az összes fontos dokumentumot, ez az usb kulcs kamera tulajdonképpen egy nagy felbontású, színes kém kamera! A Mini USB Flash tároló kém kamera egy mozgásra aktiválódó rejtett kamera, használhatjuk bárhol - iroda, nappali, hálószoba, vagy ahol szükség van egy titkos felvételre! Megtehetjük azt is, hogy magunkkal vigyük, és a családi kalandokat rögzítsük, az összes a felbecsülhetetlen értékű pillanatokat. Ez a mini kém kamera beépített újratölthető lítium-ion akkumulátoros, könnyedén használhatjuk, csak a csatlakoztassuk az USB porthoz, és működik minden PC és Mac számítógépekkel! A fájlátvitel is egyszerű, úgy működik, mint egy hagyományos flash tároló. Az USB Flash tároló kém kamera rögzít videót, miközben csatlakoztatva van a számítógéphez!

(Az elkészített felvételeket csak akkor hozzuk nyilvánosságra (internet, elektronikus és nyomtatott sajtó stb.) ha bebizonyosodott, hogy ezzel semmilyen hatályos jogszabályt, törvényt sem sértünk meg.)

A bejegyzés trackback címe:

https://pendrivekamera.blog.hu/api/trackback/id/tr347370792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása