Pendrive kamerák

Pendrive kamerák

USB Flash Drive Rejtett kamera és hangrögzítő

2015. április 28. - Vincze Beatrix

Kém kamerák beépítve a szokásos keresett USB-meghajtóba, amely rögzíti videót-és hangot! A USB kulcs kamera felvevőhöz tartozik egy 4 GB-os SD kártya, és kompatibilis a maximum 32 GB-os kártyákkal! Ez lehetővé teszi, hogy tároljon több ezer képet, vagy több mint 20 órányi videót egyszerre. A 2 órás akkumulátor-élettartamnak köszönhetően használja ki az időt hosszabb eseményekre, mint az üzleti találkozók és előadások és rögzítsen. Ha készen áll nézni a felvételeket, csak csatlakoztassa a számítógéphez az USB-port keresztül. A videó fájlok tömörítve AVI formátumban, így képes tárolni több videót egyszerre a rejtett kém kamera. Idő és dátum is rendelkezésre állnak bizonyítékok bemutatására pontosan.

(Az elkészített felvételeket csak akkor hozzuk nyilvánosságra (internet, elektronikus és nyomtatott sajtó stb.) ha bebizonyosodott, hogy ezzel semmilyen hatályos jogszabályt, törvényt sem sértünk meg.)

A bejegyzés trackback címe:

https://pendrivekamera.blog.hu/api/trackback/id/tr637405772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása